Julkisivu palautettiin ajan henkeen sopivaksi

Munkkiniemen Puistotiellä sijaitseva As Oy IPU on valmistunut vuonna 1939. Viisikerroksisessa talossa on 24 asuinhuoneistoa. Kohteessa toteutettiin julkisivu- ja parvekeremontti. Saneerauksen tavoitteena oli palauttaa rakennuksen julkisivu alkuperäisen mukaiseksi ja takaisin ajan henkeen -sopivaksi. Karves Suunnittelun asiantuntijat hoitivat kohteen pää- sekä arkkitehtisuunnittelun ja rakennesuunnittelun. Maaliskuussa 2015 aloitettu suunnittelu valmistui kesäkuussa ja toteutus alkoi elokuussa. Kohde valmistui maaliskuussa 2016.

Laadukas toteutus arvokohteeseen

As Oy IPU:ssa toteutettiin täydellinen julkisivusaneeraus, jossa talon ulkonäkö palautettiin rakennusajanmukaiseen ulkoasuun onnistuneilla suunnitteluratkaisuilla ja laadukkaalla toteutuksella.

”Yhteistyö Karves Yhtiöiden asiantuntijoiden kanssa sujui hyvin. Julkisivuremontti vaatii rakennusmenetelmien ja -tapojen kattavaa asiantuntemusta sekä ymmärrystä eri aikakausien arkkitehtonisista tyyleistä. Meillä suunnittelu onnistui erinomaisesti”, As Oy IPU:n hallituksen puheenjohtaja Esko Jurvanen kiteyttää asian.

Julkisivuremonttien yhteyshenkilönä on Janne Luhtamäki, 030 670 5446. Tarjouspyynnöt osoitteeseen:  

As Oy Ipu Karves Yhtiöt

Karves Yhtiöt 3DKuvat ennen ja jälkeen sekä 3D-visualisointi: Karves Yhtiöt