Talokompassi Oy ja puitesopimuspalvelu

Karves yhtiöiden puitesopimuspalvelu on suunniteltu erityisesti isännöitsijöille ja kiinteistön omistajille. Isännöitsijätoimisto Talokompassi Oy aloitti puitesopimusyhteistyön Karves yhtiöiden kanssa vuoden 2016 syksyllä.

– Palvelu vastaa siihen tarpeeseen, mitä lähdimme hakemaan. Meillä tarve liittyy nimenomaan tekniseen isännöintiin. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja palvelua on käytetty erityisesti osakasmuutostöissä, kertoo Talokompassi Oy:n isännöitsijä Liisa Matilainen.

Palvelun selkeä hinnoittelu
Talokompassi Oy:n Matilaisen mukaan palvelun selkeä hinnoittelu oli yksi valintakriteereistä.

– Koska osakas maksaa usein itse käynneistä tai tehtävästä työstä, on tärkeää, että hinta tiedetään tarkkaan jo etukäteen. Tässä on onnistuttu. Hinnoittelu on selkeää ja osakas näkee työn hinnan ennen tilaamista, Matilainen toteaa.

Talokompassi on käyttänyt puitesopimuspalvelua myös esimerkiksi kattoremontin hankekuvauksessa.

Puitesopimukset kattavat suunnittelun, rakennuttamisen ja energiahallinnan palvelut ja tarkka sisältö räätälöidään valmiista palvelukuvauksista aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tuloksena on kustannustehokas ja laadukas palvelu, jonka asiakas saa nopeasti käyttöönsä.

Lisätietoja:
Karves Suunnittelu Oy
Sweco Asiantuntijapalvelut Oy
Ville Perttilahti
030 670 5415