Energiatehokkuus

Energiatehokkuustoimenpiteiden toteuttaminen on kustannustehokkainta laajojen peruskorjaushankkeiden yhteydessä. Ei siis ole sattumaa, että yhdistimme Karves Yhtiöissä energiatehokkuuden ja korjausrakentamisen.

Palveluiden ytimessä on organisaatiomme vahva käytännön projektiosaaminen, selkeät palvelutuotteet ja asiantuntijuutta tukeva teknologia. Palvelumme kattavat kaikki tarvittavat vaiheet alustavista selvityksistä energiatehokkuustoimenpiteiden suunnitteluun, valvontaan ja seurantaan. Asiakkaanamme saat lisäarvoa energiakustannussäästöinä, käyttömukavuutena ja kiinteistön pienentyneinä ympäristövaikutuksina. Tarjoamme palveluitamme sekä taloyhtiöille että muille kiinteistönomistajille.

Organisaatiotamme täydentää osakkuusyhtiömme Eneron Oyjoka on suomalainen kiinteistöjen energiankäytön vähentämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen erikoistunut yritys. Yhteistyön myötä tarjoamme kiinteistönomistajalle työvälineet ja teknisen asiantuntijuuden yksittäisen kiinteistön tai kiinteistöportfolion ylläpito- ja energianhallintaan sekä optimointiin. Tarjoamme palveluita kokonaisvaltaisesti ja avaimet käteen -periaatteella. 

Uusi Karves-Eneron – palvelu maksimoi kiinteistöjen kilpailukyvyn

Karves-Eneron –palvelu on Karves Yhtiöiden ja Eneron Oy:n yhteinen uusi palvelukokonaisuus. Se on luotu parantamaan kiinteistöportfolioiden kilpailukykyä. Konseptin ainutlaatuisuus syntyy tavasta yhdistää kiinteistö- ja insinööriosaaminen, energiajohtaminen sekä investointien suunnittelu ja toteutus kokonaispalveluksi.

Palvelu perustuu EnerOnline™- tietojärjestelmän käyttöön. Järjestelmällinen tiedolla johtamisen malli huomioi kiinteistönomistajan strategian ja tavoitteet ja tuottaa maksimaalisen hyödyn omistajilleen. Käyttäjien eli asukkaiden tai vuokralaisten tyytyväisyys rakentuu oikeasta vuokratasosta suhteessa sijaintiin ja kiinteistön kuntoon. Oikein mitoitetuilla investoinneilla kiinteistöihin saadaan oikea kulurakenne sekä energiatehokkuuden tuottama kulusäästö. Lue lisää Karves-Eneron -palvelusta.

Energiatehokkuus kuntoon luonnon hyväksi