Muut kiinteistöt

Tarjoamme toimitilakiinteistöjen omistajille heidän kiinteistöstrategiaan ja pitkän tähtäimen suunnitelmaan sovitettuja tehokkaita ratkaisuja energiakustannusten alentamiseksi. 

Karves | Eneron

Eneron Oy on Karves Yhtiöiden osakkuusyhtiö. Yhteistyön myötä tarjoamme kiinteistönomistajalle työvälineet ja teknisen asiantuntijuuden yksittäisen kiinteistön tai kiinteistöportfolion tekniseen ja energiataloudelliseen johtamiseen. Tarjoamme palveluita kokonaisvaltaisesti ja avaimet käteen -periaatteella. Voimme olla mukana selvittämässä kiinteistön tulevaa käyttötarkoitusta, tekemässä teknistä ja energiataloudellista Due Diligenceä tai laatimassa pitkän tähtäimen suunnitelmia, joissa yhdistetään kiinteistön korjaustarpeiden ja energiakustannusten optimointi. Kokonaisvaltaisen palvelumme suuri hyöty asiakkaillemme syntyy siitä, että palveluun kuuluu analysointi, toimenpiteiden suunnittelu, rakennuttaminen ja seuranta. Analysoinnissa ja seurannassa käytämme ainutlaatuista EnerOnline™ -järjestelmää.  Tekemistämme ohjaa vahvasti asiakkaamme kiinteistöstrategia ja pääoman tuottovaatimukset.

EnerOnline™  -ohjelmiston avulla voidaan hetkessä arvioida kunkin kiinteistön ja kiinteistöportfolion energiasäästöpotentiaali. Lue lisää: www.eneron.fi 

Yhteyshenkilönä: Kim Karves, 030 670 5410. Tarjouspyynnöt osoitteeseen:  

ESCO

ESCO on energiatehokkuustoimenpiteiden toteutusmalli, jossa asiakkaalta ei välttämättä edellytetä alkuinvestointeja. Palvelussa syntyvät investointi- ja suunnittelukustannukset katetaan sopimuskauden aikana syntyneillä energiansäästöillä. Malli soveltuu parhaiten suuriin energiatehokkuusprojekteihin, joissa halutaan varmentaa säästöjen toteutuminen esimerkiksi lämmöntalteenoton investoinneissa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Panu Lallukka 030 670 5475. Tarjouspyynnöt osoitteeseen:  

Energy Certificate with rolls of architecture blueprint - rendering