Muut palvelut

Linjasaneerausten ja julkisivuremonttien lisäksi korjausrakentamisen palveluvalikoimaamme kuuluvat  myös mm. seuraavat erityisosaamista vaativat suunnittelukohteet: 

Kiinteistökehitys & elinkaari –sivuilta löytyy lisätietoa myös mm. konversio- ja ullakkohankkeista.

Hissi- ja parvekekorjaukset

Hissi on kerrostalossa tärkeä osa esteetöntä asumista. Vanhat hissit voivat olla turvallisuusriski. Remonttitarve on akuutti, jos hississä on selkeitä turvapuutteita. Hissin uusiminen on kannattavaa, sillä uudet hissiratkaisut ovat energiaystävällisiä ja käyttömukavuudeltaan erinomaisia. Hissin jälkiasennus on mahdollista lähes jokaiseen kiinteistöön. Porrashuoneen tyyppi ratkaisee, sijoitetaanko hissi rakennuksen ulkopuolelle rakennettavaan hissikuiluun vai sisälle porrashuoneeseen. Hissi nostaa asunnon ja koko kiinteistön arvoa.

Parvekkeisiin kohdistuva rasitus on suurta. Parvekekorjaus voidaan toteuttaa yksittäisenä saneerauksena tai osana julkisivuremonttia. Parvekekorjauksen suunnitteluun tarvitaan osaavat ammattilaiset, arkkitehti ja rakennesuunnittelija, jotka pystyvät tekemään ratkaisun rakennukseen ja ympäristöön sopivalla tavalla.  

Salaojasuunnittelu

Kosteus on rakenteiden pahin vihollinen, tuli se sitten vesikaton vuodosta, putkirikosta tai ulkopuolelta maasta. Salaojien merkitys on etenkin maanvaraisissa rakenteissa merkittävä. Rakennusta ympäröivän maaperän on pystyttävä kuivana, jotta vesi johdu rakenteisiin ja sitä kautta sisätiloihin aiheuttamaan tuhojaan.  Halutessasi kattavan kosteudenhallintasuunnitelman sisältäen salaoja- ja sadevesisuunnittelun sekä pintavesien hallinnan, ota yhteyttä Karves Yhtiöihin. 

Home- ja kosteusvauriokorjaukset

Kosteuden kertyminen rakenteisiin johtuu aina jonkinlaisesta virheestä tai vauriosta. Mikäli kosteusvauriota ei korjata ja sen syytä poisteta, kosteusvaurio johtaa kaikissa rakennusmateriaaleissa mikrobien kasvuun, mikä taas aiheuttaa terveyshaittoja ja vaurioittaa rakenteita.  

Karves Yhtiöt tarjoaa ratkaisuja home- ja kosteusvauriokorjaamiseen:

  • home- ja kosteusvaurioiden paikallistaminen
  • syiden ja laajuuden selvittäminen
  • korjaussuunnitelmien tekeminen
  • korjausten valvonta

Karves Yhtiöiden yhteistyökumppaneina home- ja kosteusvauriokorjaamisessa ja niiden tutkimisessa toimivat alan kokeneet asiantuntijat. Tutustu esimerkkicaseen tästä linkistä: CASE Jälkeenpäin rakennetun huoneistosaunan ongelmat.

Haluamme luoda parhaita asiakaskokemuksia tarjoamalla asiantuntijapalveluitamme ymmärrettävästi ja laadukkaasti. Ota yhteyttä niin kerromme lisää: Janne Luhtamäki, 030 670 5446.  Tarjouspyynnöt osoitteeseen