Yritys

Asiantuntijaorganisaatiomme rakentuu  Karves Suunnittelu Oy:stä ja Karves Energia & Valvonta Oy:stä. Toimistomme sijaitsee Ilmalassa ja työllistämme tällä hetkellä vajaa 60 henkilöä. Tarjoamme kiinteistökehityksen ja korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Energia- ja elinkaaripalvelumme kattavat koko maan. Karves Suunnittelu Oy sekä Karves Energia & Valvonta Oy ovat Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:n tytäryhtiöitä.

Organisaatiotamme täydentää osakkuusyhtiömme Eneron Oy, joka on suomalainen kiinteistöjen energiankäytön vähentämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen erikoistunut yritys. Yhteistyön myötä tarjoamme kiinteistönomistajalle työvälineet ja teknisen asiantuntijuuden yksittäisen kiinteistön tai kiinteistöportfolion ylläpito- ja energianhallintaan sekä optimointiin. Tarjoamme palveluita kokonaisvaltaisesti ja avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää palveluistamme ja tavastamme toimia, tutustu henkilöstöömme tai ota yhteyttä. Jos haluat tulla osaksi nuorekasta tiimiämme, lue lisää Meille töihin -sivulta